Ana içeriğe atla

En İyi SUV'lar 2020

    Yüksek sürüş SUV'lar uygun şekilde etkileyici görünür, size her zaman popüler olan yükseltilmiş sürüş pozisyonunu verir ve bir aileyi ve bagajını terletmeden taşıyacak kadar büyüktür. Hatta birçok şey, işler kayganlaştığında size rahatlık sağlamak için dört tekerlekten çekiş ile birlikte gelir. Bu size benziyorsa ve ideal yeni modelinizi seçmek istiyorsanız, şu anda satışta olan en iyi SUV'lerin listesini daralttık. En İyi SUV Araç Tavsiyeleri için mavi yazıya tıklayabilirsiniz. 

1. Volvo XC40

Volvo XC40


    Volvo XC40 bizim en çok oy alan SUV'umuzdur. İçi ve dışı mükemmel görünür ve küçük bir ailenin ihtiyaç duyduğu tüm alanı sağlar. Motorları güçlü, ancak ekonomiktir ve güven verici derecede konforlu ve sürmesi güvenlidir. Tüm bunları birleştirdiğinizde XC40'ın neden en iyi SUV olarak öne çıktığını anlayabilirsiniz.
    
    Volvo XC40 oldukça baş döndürücü. Sert, kalın SUV stili tipik İskandinav minimalizmini, tavanın gövdenin geri kalanıyla kontrast oluşturduğu isteğe bağlı iki tonlu boya şeması gibi göz alıcı ipuçlarıyla harmanlıyor.

    Ayrıca, konfor ve alan gibi tipik Volvo erdemlerini yüksek sürüş konumu ve küçük bir SUV'nin şehir içi manevra kabiliyetiyle harmanlıyor. Daha büyük modellerin biraz küçültülmüş kopyaları olma eğiliminde olan diğer üreticilerin küçük SUV'larından farklı olarak (burada BMW X1 ve X3 akla geliyor), XC40 kendine özgü bir tarzı var.

    Aslında, daha olgun ağabeyi XC60'tan daha genç görünümlü - bunu XC60’ın özel tasarlanmış gömleği için harika bir tişört olarak düşünün.

    XC40’ın iç mekanı, modern Volvo'lardan beklemeye alıştığınız minimalist havayı sunmaya devam ediyor, ancak bu durumda daha çağdaş bir ton var. Bunun örnekleri, tek parça plastikten yapılmış ve renk kodlu keçe astarlı kaplamalara sahip kapı kaplamaları, kol dayama yerleri ve kulpları içerir. Bu tasarım sadece kabine canlılık katmakla kalmaz, aynı zamanda daha büyük kapasiteli kapı bölmeleri için yer açar.

2. Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq


    Skoda Kodiaq, piyasadaki en iyi SUV'lardan biridir. Beş veya yedi koltuk ve bir dizi harika benzinli ve dizel motorla birlikte gelir. İçinde çok iyi inşa edilmiş hissediyor ve satıştaki en iyi dokunmatik ekranlardan birine sahip.

    Yorgun klişeyi affedecekseniz, Skoda Kodiaq bir İsviçre çakısı gibidir. Her duruma uygun tüm araçlara sahiptir ve bir kez sürdüğünüzde, onsuz ne yaptığınızı merak edeceksiniz. En iyi yanı, içi muazzam olduğu için pratikliğidir.

    VW Tiguan Allspace ve SEAT Tarraco gibi yedi kişilik bir SUV ve dizel önden çekişli kılavuzdan vRS adı verilen güçlü dört tekerlekten çekişli otomatik benzine kadar birçok konfigürasyonda mevcuttur. En büyük yedi koltuklu değil, ama içi çok geniş, ancak bir Renault Scenic gibi yedi koltuklu bir MPV, etrafta pek çok insanı taşımak için biraz daha iyi, çünkü Skoda'daki en arka koltuklar yalnızca çocuklar için kullanışlı.

    Beş koltuklu olarak en iyisidir, çünkü bu konfigürasyonda kesinlikle devasa bir bagaj vardır. Beş kişilik modda, bir aile tatili için ihtiyacınız olan her şey için boş yer kalmıştır ve tüm koltuklar katlandığında, orası kamyonet gibidir.

"Bu, Skoda'nın şimdiye kadar yaptığı ilk yedi koltuklu araç ve aile hayatı için ideal."

  Skoda 2020 Fiyat Listesi için mavi yazıya tıklamanız yeterlidir. 


3. BMW X3

BMW X3



    BMW X3, sürüşü de eğlenceli olan pratik bir SUV. Bagaj çok büyük, kabin tamamen yetişkin dört yetişkine kolayca sığabilirken, bilgi-eğlence sistemi sezgiseldir. Ancak bazı istenen kit bitleri yalnızca isteğe bağlı ekstralardır.

    BMW X3, birinci sınıf aile SUV'ları söz konusu olduğunda terlikler arasında bir koşu ayakkabısıdır - pratik ve rahat, aynı zamanda ortalamadan daha sportif sürüş sağlar. Audi Q5 ve Mercedes GLC ile hemen hemen aynı boyutta ama aynı zamanda dışarıdan da biraz daha anlamlı görünüyor.

    Bu agresif ön uçla başlayalım. Elbette, daha büyük X5 gibi muazzam bir böbrek ızgarasına veya Alfa Romeo Stelvio gibi kısık farlara sahip değil, ancak yine de gözünüzün önünde oldukça güzel görünüyor - kesinlikle Audi Q5 ile kıyasladığınızda.

    BMW X3’ün kaygan kabin tasarımının oldukça ağırbaşlı Audi’den üstün olduğu ve malzemelerinin Mercedes GLC’dekinden daha iyi hissettirdiği iç mekan da benzer bir hikaye. Daha genç yolcuları etkileyeceğinden emin olan hareket kontrolleri de dahil olmak üzere, bu arabalardan daha meraklı bilgi-eğlence araçlarıyla da elde edebilirsiniz.

    BMW X3'ün koltukları o kadar yüksek teknolojiye sahip değiller - standart olarak elektrikli ayarlarla bile gelmiyorlar - ama en azından deri ile süslenmişler ve size uzanmanız için bolca alan sağlıyorlar. Arka tarafta, daha geniş Mercedes GLC'de pek rahat olmasa da, üç yetişkinin yan yana oturması için yer var ve BMW'nin büyük bagajı, çok sayıda büyük bagaj taşımak için ideal.

"Yeni BMW X3 eski modelle hemen hemen aynı görünebilir ancak sürüşü daha kolay ve daha rahatlatıcı hale getirmeye yardımcı olan yüksek teknoloji ürünü eşyalarla doludur."

4. Peugeot 3008

Peugeot 3008



    Peugeot 3008, içinde ve dışında lüks görünen ilginç ve karakterli bir SUV. Sınıfının en büyüklerinden biri olan çizmesi ile de pratiktir. Kontrol panelinin kullanımı en kolay yol olmasa da sürmek de rahat. Bildiğim kadarıyla SUV gitmek gibi, 3008 çekici bir yıldızı bir parçasıdır, ancak herhangi bir Hollywood'un sevilir söyleyecektir olarak (sessiz üzerine), görünüşe bazen ‘güncellenen’ olması gerekir.

    Şimdi, Peugeot 3008 Brezilya'daki kliniğe gitmedi, ancak Peugeot 2021 için alıcıları VW Tiguan, Skoda Karoq ve Nissan Qashqai'den uzaklaştırmak için birkaç değişiklik yaptı.

    Eski 3008 oldukça geleneksel ön ızgarayı vardı, ama bu yeni araba kare krom kapsamlı bir dizi diğer bir far o uzanıyor Döşeme alır. Yeni Peugeot 2008'dekiler gibi bir çift yeni dikey gündüz farları ve eski otomobilin zıt gümüş süslemesi yerine yenilenmiş siyah ek parçalar ve parlak bir krom çubuk içeren yeni bir ön tampon da var.

    Bu yeni araba, bazı yeni alaşım jant tasarımlarının yanı sıra, yandan bakıldığında eski modelle hemen hemen aynı görünüyor ve Peugeot arka tarafta pek değişmedi. Yeni tam LED teknolojisine rağmen, fren lambaları eski arabadaki ile aynı pençe efektli tasarıma sahiptir ve GT modellerinde bir dizi tanıdık sahte egzoz kaplaması göreceksiniz.

    Eski Peugeot 3008, herhangi bir SUV'nin en ilginç görünümlü iç mekanlarından birine sahipti ve neyse ki aynı durum bu yeni model için de geçerli. Öncekiyle aynı 12,3 inç dijital sürücü ekranına sahip oluyorsunuz, ancak Peugeot merkezi dokunmatik ekranın boyutunu giriş seviyesi Active modelleri hariç tüm modellerinde sekizden 10 inç'e çıkardı.

"Peugeot 3008 her zamankinden daha keskin görünüyor ve şimdi plug-in hibrit gibi daha fazla motor seçeneği sunuyor."

5. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan



    Volkswagen Tiguan, birlikte yaşaması çok kolay bir SUV. Pratik, ferah ve kullanımı kolay teknolojiye sahip. Yine de bazı alternatiflerden biraz daha pahalıdır. SUV'lar geldi, geleneksel arabalar çıktı. Bugünlerde geleneksel bir sedan, hatchback veya station otomobilin çok düşük olduğu ve bir SUV'un yüksek tarzı ve pratikliğinin daha iyi olduğu düşüncesi. Eğer bu sizseniz, ki muhtemelen öyledir, Volkswagen Tiguan kısa listenizde olmalıdır.

    Başka bir baydan kardeşler gibi, VW Tiguan, SEAT Ateca ve Skoda Kodiaq, hepsi altta benzer, ancak önemli farklılıklar var. SEAT, sporda harika olan ve her yerde jogging yapan bir modeldir; Skoda ise ceket ve evrak çantası tipidir. Bu, Tiguan'ı tüm kızların hoşuna giden tasarımcı yonca kullanan 'havalı' çocuk olarak bırakır.

    Özellikle Volvo XC40, Mercedes GLA, Audi Q3 ve BMW X1 küçük SUV'lerinin stil bahislerinde paralarının karşılığını almasını sağlayan en üst seviye R-Line Tech donanımında oldukça havalı. Daha az süslemelerde, o kadar da değil - Skoda’nın kıyafetlerini ödünç almış gibi görünüyor.

    İçeride de benzer bir hikaye, gittikçe daha da cazip hale geliyor. Yine de, VW Tiguan’ın iç kısmındaki her şey mantıklı bir şekilde yerleştirilmiş ve malzemeler sağlam (sert ve kırılgan olmadan). Olumsuz tarafı, biraz maceracı değil, çok sayıda gri ve siyah.

    Bununla birlikte, bilgi-eğlence sistemi bazen biraz fazla maceralı olabilir. Bu VW’nin en yeni dokunmatik ekran sistemidir ve iki farklı ekran boyutunda gelir, ancak her ikisinde de ekranın yanında ve çok işlevli direksiyon simidinde dokunmaya duyarlı düğmeler bulunur. Kafanızı karıştırmayacak kolay bir sistem, ancak eski moda düğmelerin nesi var? Sürüş sırasında kullanımı daha kolay.
    
    Volkswagen 2020 Fiyat Listesi için mavi yazıya tıklamanız yeterlidir. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Skoda Kodiaq 2020 İnceleme

Skoda Kodiaq 2020, Peugeot 5008, Nissan X-Trail, Kia Sorento, Land Rover Discovery Sport ve Volkswagen Tiguan Allspace gibi modellerle rekabet eden, yedi koltuklu büyük bir SUV. Peugeot 5008 ona yaklaşırken, Kodiaq, özellikle yedi koltuklu statüsü göz önüne alındığında, rekabet söz konusu olduğunda bir fiyat avantajına sahip. Doğru, bunu giriş seviyesi SE donanımında belirtmeniz gerekecek (diğer tüm donanımlarda standarttır), ancak yedi koltuklu yükseltme dikkate alındığında bile Kodiaq, araba yolunuzda sahip olabileceğiniz yedi koltuklu bir SUV olmaya devam ediyor. Yine de bir değer teklifinden daha fazlasıdır. Skoda Kodiaq 2020 aslında daha çok örneğin doğru direksiyon, iyi bir vites kutusu ve iyi değerlendirilmiş süspansiyonla sürmeyi içeriyor. Sürüşünü bozan 20 inçlik devasa jantlara sahip Sportline versiyonundan kaçındığınız sürece, meraklı sürücüler için Peugeot 5008 veya Nissan X-Trail'den daha keskin bir seçimdir. Aynı zamanda, birçok SUV'dan daha yüksek bir sürüş pozis

Otomatik Vites Araba Nasıl Kullanılır?

 Bir zamanlar sadece yaşlı sürücüler ve manuel araba kullanamayanlar arasında popüler olan otomatik arabalar artık sıradan. Bir manuele göre sürmek yalnızca daha kolay (ve daha rahatlatıcı) olmakla kalmaz, bazı durumlarda yakıt açısından daha iyi olabilir ve bakım maliyeti daha düşük olabilir. Ancak daha önce otomatik bir araba sürmediyseniz, tekerleğin arkasına geçmek çok kolay olabilir ve bir debriyaj pedalının olmaması ve vites değiştiricinin sunduğu seçenekler dizisi karşısında kafanız karışabilir. Şimdi gelin size Otomatik Vites Araba Nasıl Kullanılır? onu anlatayım. Daha fazla bilgi istiyorsanız mavi linke tıklamanız yeterlidir.  İşte hızlı bir şekilde nasıl başlayacağınız. Başlamadan önce Çoğu otomatik şanzıman, "P" (park için), "R" (geri), "N" (boş) ve "D" (sürüş) arasında seçim yapmanıza izin verir. Park yalnızca durduğunuzda ve arabadan indiğinizde kullanılmalıdır. Bu, şanzımanı "kilitler" ve kaymasını önler (ancak park hali

Honda Civic 2020 İnceleme

 Genel Bakış      Bir zamanlar sadece basit bir ulaşım olan mütevazı Honda Civic, arzu edilen ve sürmesi eğlenceli bir kompakt otomobile dönüştü. Sedan veya pratik bir hatchback olarak temin edilebilen Honda Civic 2020 , modele bağlı olarak 158 hp 2.0 litrelik dört silindirli veya turbo şarjlı 1.5 litrelik seçiminiz ile 174 veya 180 beygir güç üretiyor. Honda, en az donanımlı otomobil modelinde bile otomatik acil durum freni, uyarlanabilir hız sabitleyici ve şerit tutma asistanı gibi birçok standart sürücü yardım özelliği ile dolduruyor. İşin garibi, modern bilgi-eğlence özellikleri standart değil; temel LX modeli, radyo ayarı sunan ve başka pek bir şey olmayan küçük bir dokunmatik ekrana sahiptir. Temel model olmasına rağmen, Civic, çoğu alıcıyı memnun etmesi gereken kompakt bir otomobil ve biz de tavsiye etmekten mutluluk duyuyoruz. 2021'de Yenilikler Neler? Bunu söylemenin kolay bir yolu yok: Civic'in coupe gövde stili 2020 model yılından sonra öldü. Sedan ve hatchback model